Aparat de aer conditionat LG Art Cool Gallery A12AW1 12000 Btu/h Inverter

LG ArtCool Gallery

LG ARTCOOL sigur va infrumuseta, cu siguranta, spatiul in care traiti. Designul rafinat, recunoscut si premiat pe plan mondial, va atrage privirile. Puterea de racire va va fascina. Spatiul Dvs. va deveni perfect cu briza racoroasa si placuta si cu designul elegant oferite de ARTCOOL

Photo changeable
Imagine interschimbabilă

Nu mai trebuie să vi se spună cum ar trebui să arate echipamentul dumneavoastră de climatizare. Datorită revoluţionarului sistem creat de LG, ehipamentul ARTCOOL permite schimbarea fotografiilor. Puteţi cu uşurinţă să modificaţi aspectul echipamentului de climatizare în funcţie de preferinţe.

Exemplu:

Sample LG Gallery front

Fotografiile sunt uşor de schimbat şi puteţi oricând să plasaţi propriile dumneavoastră fotografii.

Changing photo picture

Low Noise
Nivel de zgomot redus

Unitatea interioară funcţionează silenţios în modul Sleep la un nivel de zgomot care vă garantează liniştea dormitorului sau a biroului.Spre exemplu, modelele LG CA09AWR, CA12AWR au, în modul sleep, un nivel de zgomot de numai 19 dB. În plus, unitatea exterioară are un nivel redus de vibraţii şi zgomot, datorită unui motor şi a unui ventilator super-silenţioase

Low noise LG

Conventional Fan vs Skew Fan

Când ventilatorul se roteşte, stabilizatorul şi lamelele acestuia sunt paraleli (= linii de contact) Presiunea instantanee variază mult.

Când ventilatorul se roteşte, stabilizatorul şi lamelele acestuia nu sunt paraleli (= contact în puncte) Presiunea instantanee variază puţin.

LG Artcool GalleryA09AW1 A12AW1

  • NEO Plasma
  • Anti Corrosion Gold Fin
  • Auto Cleaning
  • Photo Changeable
  • 3-Dimensional Air Flow
  • Ez Remote Controller