Aparat de aer conditionat LG Libero 12000 Btu/h SuperINVERTER

Libero enviroment

Aer conditionat Libero Libero Inverter V

LG Electronics este lider pe piaţa mondială de echipamente de climatizare si aer conditionat rezidenţiale prin produse cu performanţe excelente şi design inovator.

Power Flow Flux de aer puternic

Noul ventilator de dimensiuni sporite vă permite să simţiţi aerul rece de la o distanţă 12 metri! Aceasta înseamnă că răcirea este rapidă şi puternică, permiţându-vă rapid să vă simţiţi mai confortabil, de îndată ce aerul rece ajunge la dumneavoastră. (Modele pentru care este valabil : CS18AQ/CS24AQ)

12 m Air Flow

High COPEficienţă energetică mare

LIBERO a fost încadrat în clasa energetică AA (răcire/încălzire) pentru modelele de la 9000 BTU şi până la 24000 BTU.

High Efficiency

19 dB Low NoiseNivel de zgomot redus

Unitatea interioară funcţionează silenţios în modul Sleep la un nivel de zgomot care vă garantează pacea şi liniştea dormitorului sau a biroului. Spre exemplu, modelele LG CS09AQ, CS12AQ au, în modul sleep, un nivel de zgomot de numai 19 dB. În plus, unitatea exterioară are un nivel redus de vibraţii şi zgomot, datorită unui motor şi a unui ventilator super-silenţioase.

Low noiseConventional vs skew

Când ventilatorul se roteşte, stabilizatorul şi lamelele acestuia sunt paraleli (= linii de contact) Presiunea instantanee variază mult.)

Când ventilatorul se roteşte, stabilizatorul şi lamelele acestuia nu sunt paraleli (= contact în puncte) Presiunea instantanee variază puţin.