Aparat de aer conditionat LG Mega Hit 12000 Btu/h Inverter

Aer conditionat cu Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.
Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale.
Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.

Inovatoarea tehnologie LG aplicata inverterelor accentueaza performantele in domeniul reducerii zgomotului reducand totodata consumul de energie cu pana la 40%.

Eficienta energetica ridicata

Tehnologie inverter avansata, schimbator de caldura de inalta eficienta, precum si imbunatatirea eficientei compresorului si unitatii inverter asigura cel mai inalt nivel de eficienta energetica.

Compresor rotativ de aspiratie

Numarul de elemente de aspiratie au fost reduse de la doi la unu pentru a creste eficienta de compresie a agentului frigorific in timpul cand compresorul functioneaza la viteza redusa, viteza cea mai des utilizata.

LG se mandreste cu compresorul cu cel mai inalt nivel de eficienta din lume.

Silentiozitate absoluta

Nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot de numai 19 dB care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.

Ventilator oblic unic LG

Prin minimizarea presiunii suprafetei panzei ventilatorului atunci cand este in contact cu aerul, zgomotul maxim este redus la un nivel care este printre cele mai scazute din lume.

Ventilator cu motor BDLC

Cu un cuplu puternic si magnetismul puternic ND in interiorul rotorului, motorul BLDC furnizeaza volum mare de aer si inalta presiune statica. Controlul precis al vitezei prevede 13 etape diferite care face ca functionarea sa fie lina. Atat zgomotul electric cat si cel mecanic sunt mai tacute si exploatarea de mare viteza este disponibila.

Jet Cool

Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.

Flux de aer puternic

Ventilatorul de dimensiuni sporite va permite sa simtiti aerul rece de la o distanta de 12 metri! Aceasta inseamna ca racirea este rapida si puternica, permitandu-va rapid sa va simtiti mai confortabil, de indata ce aerul rece ajunge la dumneavoastra.

Incalzire

Folositi mai multi si economisiti mai mult cu sistemul LG pompa de caldura si tehnologia inverter.

In timp ce este nevoie de functionarea simultana a patru incalzitoare electrice pentru a produce peste 4.0KW de energie termica, este nevoie de doar un aparat de aer conditionat inverter pentru a incalzi aceeasi suprafata.

Autocuratare

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de autocuratare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala. Apasati "Auto Clean" (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.

Protectie anticoroziva Gold Fin

Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.