Convenience and Comfort

Comoditate si confort

Incalzire continua

Incalzirea continua este posibila cu acest sistem. De obicei, pe durata incalzirii, la schimbatorul de caldura a unitatii exterioare apare inghetul. Solutia, in astfel de situatii, este oprirea unitatilor interioare si efectuarea operatiei de dezghetare la schimbatorul de caldura.

Cum, insa, MULTI V III foloseste tehnologia de dezghet partitionata, sistemul poate incalzi continuu fara a trebui oprita nici una dintre unitatile interioare, ceea ce conduce la imbunatatirea eficientei de incalzire si mentinerea unei temperaturi agreabile in interior.

Functionarea silentioasa pe timp de noapte

Folosind tehnologia de comanda a ventilatorului si cea de detectie in timp real a temperaturii din exteriorul camerei, produsul este dotat cu facilitatea de functionare silentioasa pe timp de noapte. Sunt disponibile 9 trepte de functionare silentioasa, pentru a asigura linistea pe timp de noapte.

Pentru mai multe informatii, va rugam consultati PDB.

Functionare inteligenta in timp real

Economisirea, in timp real, a energiei

In situatii in care diferenta incalzire/racire este mare, daca performanta uneia dintre parti este prea mare, performanta celeilalte poate fi suprasolicitate. Pentru a face fata unor astfel de situatii, sistemul foloseste un algoritm de economisire, in timp real, a energiei care permite echipamentului sa stabileasca in mod automat starea de functionare a unitatilor interioare si sa le comande automat astfel incat sa fie mentinut un nivel optim de functionare si sa fie redus consumul de energie.

Operatia de compensare a capacitatii

In tipul operatiilor de incalzire sau racire, sistemul decide starea de functionare si efectueaza operatii de compensare a capacitatii la unitatile interioare, daca este cazul. Spre exemplu, daca linia de racire care conecteaza unitatile interioare si exterioare a fost extinsa sau daca creste sarcina de incalzire sau racire in interior, iar capacitatea unitatilor interioare nu este suficienta pentru realizarea cu succes a incalzirii sau racirii, echipamentul efectueaza automat operatia de compensare a capacitatii pentru unitatile interioare, pentru a asigura functionarea acestora la nivel optim.