Easy installation & maintenance Part I

Transport facil si in siguranta

Pentru ca dimensiunile si greutatea echipamentului sunt reduse, acesta poate fi transportat cu usurinta cu un ascensor obisnuit, pentru instalarea intr-o cladire unde este dificil de folosit o macara. Produsul a fost proiectat astfel incat instalatorii sa il poata deplasa usor si sigur. In plus, cu cat este mai mare capacitatea combinatiilor unitatilor de 20 CP, cu atat lucrarile de instalare sunt mai facile, datorita reducerii greutatii de transportat si a timpului de montaj. Deoarece echipamentul are orificii pentru cabluri, acestea pot fi folosite pentru asigurare in timpul transportului cu o macara. Echipamentul are un design care asigura diminuarea timpului de instalare, permite un transport comod si, mai presus de toate, tine seama de siguranta la montaj, ceea ce face ca MULTI V lll sa fie un produs fiabil.

Transport rapid si in siguranta cu ajutorul unui moto-stivuitor

In partea de jos a produsului exista orificii destinate transportului cu ajutorul unui moto-stivuitor, care permit incarcarea, transportul si descarcarea cu usurinta a echipamentului. Produsul este dotat, totodata, cu ghidaje ce impiedica zgarierea sa de catre moto-stivuitor, in timpul transportului.

Design pentru siguranta la folosirea unei macarale

Ofera o siguranta sporita in timpul deplasarii cu ajutorul unei macarale, datorita orificiilor ce impiedica produsul sa cada si il protejeaza contra impacturilor exterioare.

Dimensiunile reduse ale echipamentului permit transportul cu ajutorul unui ascensor.

Cum dimensiunile echipamentului sunt mult reduse, acesta poate fi transportat cu usurinta cu ajutorul unui ascensor.

Conectarea libera, in 4 moduri, a traseelor frigorifice

Tevile pot fi racordate in 4 moduri (fata/stanga/dreapta/jos) la unitatea exterioara, permitand adaptarea la cladirea in care sunt folosite, in functie de configuratia locului. Cand tevile sunt instalate pe pardoseala (racord in partea de jos), echipamentul va avea un aspect ingrijit, deoarece tevile vor fi ascunse vederii si nu le afecteaza pe cele de gaz/ lichid, ceea ce face ca lucrarile de instalare sa fie comode si sa fie executate in siguranta. Ghidajul pentru tubulatura poate sa nu fie necesar, in functie de particularitatile spatiului de amplasare, ceea ce reduce durata lucrarilor si simplifica operatiile de intretinere, in cazul instalarii produsului in camera masinilor.

Detectarea automata a racordurilor incorecte

La produsele conventionale, daca inginerul conecteaza, din greseala, o linie de lichid la una de gaz, trebuie sa aveti grija sa verificati conectarea tevilor de agent frigorific pentru unitatile interioare montate pe plafon. MULTI V III verifica, insa, automat conectarea tevilor si conexiunile liniilor de comunicatie cu ajutorul functiei FDD (de detectie si diagnosticare a erorilor), avertizand utilizatorul daca exista vreo problema. In mod obisnuit, instalarea devine tot mai complexa pe masura ce creste numarul de unitati interioare. Insa datorita functiei de detectie automata cu care este dotat acest echipament, instalarea devine mai usoara, iar daca unitatea interioara prezinta vreo problema de conectare, se poate actiona rapid datorita acestei functii de detectie automata care va va informa asupra eventualelor probleme aparute.