Echipamentele LG sunt prietenoase cu mediu inconjurator

Despre aer conditionat

Aparatele de aer conditionat LG sunt prietenoase cu mediul inconjurator si recunoscute de catre utilizatorii din intreaga lume pentru calitatea lor foarte buna, de aceea LG a produs 10 milioane de unitati in 2004, devenind producatorul mondial numarul unu pentru al cincilea an consecutiv. (aer conditonat mobil)

Sistemul convertibil cu instalare pe plafon/podea poate fi montat in numeroase moduri. Unitatea interioara de aer conditionat LG poate fi montata cu usurinta pe podea sau suspendat de plafon. Sistemul convertibil este prevazut cu protectie anticoroziva Gold Fin, in unitatea exterioara, si un schimbator de caldura cu plasma cu un consum redus de energie, instalat in unitatea interioara.

Protectie anticoroziva Gold Fin

Condensatorul din aluminiu al schimbatorului de caldura instalat in unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat LG este acoperit cu un strat epoxidic aurit cu functie anticoroziva. Aceste aparate de aer conditionat nu sunt ieftine, astfel, condensatorul isi pastreaza proprietatile de transfer termic pentru o perioada indelungata, spre deosebire de condensatoarele cu nervuri neplacate cu aur care isi pierd eficienta treptat din cauza coroziunii. Dotare standard a echipamentelor LG, acest strat este foarte util in zonele afectate de poluare sau cele situate in apropierea oceanului, unde nivelul de sare este extrem de ridicat, putand afecta negativ aparatul.

Aparate similare sunt aparatele de Aer conditionat Daikin. Acestea sunt similare cu aparatele LG si majoritatea celor de tip split sunt fabricate in Cehia. Alte model sunt fabricate in Japonia. Sunt foarte apreciate de utilizatori, insa deasemenea nu sunt foarte ieftine.

Functii aer conditionat

Sleep Mode

Cu o singura apasare de buton, automat programati aparatul la oprire, stabiliti viteza de functionare si ajustati temperatura pentru asigurarea confortului in timpul somnului.

Flux de aer tridimensional

Cu un design artistic, echipamentul este prevazut cu functia de refulare a fluxului de aer pe 3 directii. Asigura o racire a aerului constanta si rapida, distribuind aerul din fata si din partile laterale cat mai uniform in incapere.

Hot Start Function

In timpul pornirii in modul de incalzire, pentru a nu refula aer rece in incapere, turbina aparatului de aer conditionat va porni numai cand temperatura conductelor va atinge temperatura de 28 grdC.

Cand temperatura in conducte atinge 28 grdC, turbina va functiona 1 min la viteza minima, dupa care va functiona la viteza stabilita pe telecomanda.

Aer conditionat conventionalDeumidificare LG

Deumidificarea

Deumidificarea reduce umiditatea deranjanta din camera fara sa supra-raceasca.

Datorita modului de refulare al aerului in incapere, o estimare precisa a temperaturii aerului nu se poate face.

Prin marirea unghiului de refulare al aerului in incapere se poate estima mult mai bine temperatura interioara, evitand astfel supra-racirea.