High technology

Noi tehnologii de baza

Noul motor de ventilator BLDC, Inverter

Unitatea este dotata cu un motor de mare eficienta BLCD. Consumul de putere al acestuia a fost redus, iar efectul acestuia a fost imbunatatit fata de cazul unui motor normal, cu inductie.


Datorita cuplului ridicat datorat puternicului magnet cu neodim aflat in interiorul rotorului, motorul BLDC furnizeaza un volum mare de aer si o presiune statica ridicata.

BLDC Inverter fan Motor

Ventilator cu design nou (Ventilator Super Aero)

Ventilatorul Super Aero asigura un volum mare de aer si o presiune statica ridicata, pastrand - in acelasi timp – un nivel redus al zgomotului in timpul functionarii.

Circuitul de subracire Cyclone (ciclon)

Comanda circuitului de subracire conduce la obtinerea de agent frigorific lichid, subracit, ameliorand astfel simptomele de degradare a uleiului recuperat si a performantelor ce apar datorita scaderii capacitatii sistemului de-a lungul traseelor agent frigorific.

Comanda circuitului de subracire reprezinta o tehnologie de baza care permite produsului sa foloseasca cea mai lunga tubulatura si sa faca fata celor mai mari diferente de nivel.

Comanda circuitului de subracire : este extrasa o parte a agentului frigorific din circuitul SC care se afla pe linia de lichid a unei unitati exterioare si distribuie agentul frigorific extras cu ajutorul unei valve electronice de expansiune (VEE) SC pentru a diminua temperatura agentului frigorific, dupa care efectueaza schimbul de caldura in sistem, folosind temperatura scazuta pentru a mari rata de subracire a sistemului.

V Scroll (Compresor BLDC Inverter LG)

Am dezvoltat un nou compresor cu performante superioare, cu o eficienta mai mare si cu fiabilitate sporita comparativ cu compresoarele conventionale.

Pentru motor, care este elementul central al compresorului, produsul utilizează un motor BLDC, de inalta eficienta, la care puternicul magnet ND (neodim) aflat in interiorul rotorului, produce un cuplu mare care genereaza o forta rotationala puternica. Eficienta este imbunatatita deoarece nu exista pierderi prin alunecare, prezente in mod normal la motoarele cu inductie, iar zgomotul este redus datorita designului cu mici onduleuri ale rotorului.

In plus, deoarece compresorul BLDC cu inverter, marca LG, are o structura cu presiune din spate in care interiorul acestuia este mentinut la presiune inalta, eficienta la compresie a agentului frigorific este imbunatatita. Compresorul este de asemenea unul pentru presiuni mari care face ca lubrificarea cu ulei sa fie mai uniforma. Comparativ cu modelele conventionale, compresorul BLDC cu inverter, marca LG are performante si o fiabilitate sporite.

Este cel mai potrivit compresor inverter pentru sistemul VRF si o componenta esentiala a modelului MULTI V III, a performantelor sale superioare si a inaltei sale fiabilitati.

LG BLDC inverter compressor

Distribuitor optimizat de agent frigorific

Cu noul design optimizat al distribuitorului, aplicat schimbatorului de caldura, produsul distribuie uniform agentul frigorific catre schimbatorul de caldura, astfel incat intreaga sa arie poate fi folosita eficient. Ca rezultat, atat eficienta schimbului de caldura, cat si performantele sistemului sunt imbunatatite.

FDD (Detectia si diagnosticarea erorilor)

Exact ca un sistem explicit de diagnosticare a vehiculelor, MULTI V III este dotat cu un sistem de diagnosticare inteligent care efectueaza teste automate, evalueaza cantitatea de agent frigorific, realizeaza o inspectie in timp real si substituie functionarea anumitor parti componente si senzori, maximizand fiabilitatea produsului.

O noua tehnologie de gestionare a uleiului (HiPOR)

HiPOR este o tehnologie noua, pantentata de LG, care maximizeaza fiabilitatea si eficienta compresorului reducand pierderile de presiune prin transmiterea directa a agentului frigorific si a uleiului catre partea cu presiune superioara, cu ajutorul pompei instalate in interiorul compresorului.